Returpolitik

 

Vi accepterer returnering af ubrugte, ukorrekte eller defekte varer i op til 30 dage efter køb til fuld refundering eller ombytning.


Tak for deres køb på ulrichdesign.dk. Vi håber, De får glæde af Deres nye ULRICH DESIGN smykke. Hvis produktet af en eller anden årsag ikke er korrekt, må De endelig kontakte os.

Vær opmærksom på at varer der sendes retur skal returneres i salgsbar tilstand.
Hvis produktet bærer præg af at være brugt eller på anden måde ikke lever op til kravet, forbeholder ULRICH DESIGN sig ret til at fratrække 20% af den originale salgspris fra det refunderede beløb.

Vær opmærksom på, at der går 7-10 dage, før Deres kreditkort refunderes.
Hvis De er interesseret i en ombytning, så ring til Kundeservice på 45883638 eller e-mail mail@ulrich-design.dk og hav dit ordrenummer klar.

Returadresse
Ønsker de at sende Deres ULRICH DESIGN produkt retur pga. en af nedenstående årsager bedes De sende til adressen nedenfor:

ULRICH DESIGN
Postbox 78
DK-2900 Hellerup

Returneringer
Returnerede varer accepteres, hvis varen er ubrugt og stadig indeholder originale mærker og er i original emballage. Vi accepterer også returnering af defekte eller ukorrekte varer i henhold til nedenstående retningslinier.

Ubrugte Varer
Ubrugte ULRICH DESIGN produkter, hvor mærkerne stadig sidder på, og som er i deres originale emballage, kan returneres indenfor 30 dage efter køb til refundering af købsprisen.

Defekte Varer
Defekte produkter, der ikke fungerer som forventet eller har skader, der ikke har forbindelse til almindelig slitage, vil blive accepteret som returneret når som helst.

Ukorrekte Varer
Hvis De har modtaget en vare, som, De mener, er ukorrekt baseret på beskrivelserne og anden information, der er givet på ulrichdesign.dk,
så kontakt vores Kundeservice.

Ombytninger
Hvis De gerne vil bytte en vare til en anden, så afgiv en ordre på den ønskede vare og returner din vare til os. Som nævnt herover skal varen være ubrugt og i original emballage og have medfølgende original følgeseddel eller en kopi af din kvittering.

På grund af den tid der skal bruges på forsendelse og behandling af Deres returnerede varer, anbefaler vi at afgive en ny ordre med det samme for at sikre, at den vare, De ønsker, er på lager.